Onze concepten

Bij OSW Media werken wij ook continu aan eigen concepten. Hieronder staat een overzicht van concepten die door ons ontwikkeld zijn, of in ontwikkeling zijn.

Occasion adverteer & beheer systeem

Uw occasions met een paar klikken op Marktplaats, ViaBovag en Gaspedaal. Snel en eenvoudig.

Ons eigen occasion voorraad beheer en adverteersysteem voor bedrijven. Bedrijven kunnen in dit online programma hun voorraad toevoegen en automatisch adverteren op meer dan 200 advertentie websites (denk hierbij aan o.a. Marktplaats, Gaspedaal en ViaBovag.nl). OSW Beheer ondersteund verschillende typen voertuigen zoals auto's, motorfietsen, caravans, campers en bestelauto's. Ook voor het beheren en adverteren van boten kan OSW Beheer ingezet worden.

Meer informatie

Voer- en vaartuig inkoopplatform

Makkelijk auto's, caravans of motorfietsen inkopen. 24/7 bieden op honderden occasions.

Een groot probleem bij bedrijven is het inkopen van nieuw voorraad. Het OSW Inkoopplatform is een platform waarop meer dan 4000 bedrijven zijn aangesloten, en 24 uur per dag kunnen bieden op voer- en vaartuigen die aangeboden worden door particulieren. Via verschillende kanalen krijgen wij aanbod van particulieren aangemeld. Dit zijn auto's, caravans, campers, boten en motorfietsen. Wij krijgen aanbod uit Nederland en België.

Meer informatie

Call to action

Hier komt tekst te staan.