Webdesign

Het ontwerpen van een goede website is een klus dat niet aan iedereen is besteed. Een website moet tegenwoordig aan verschillende eisen voldoen. Denk alleen al aan het verschillend soorten apparaten waarmee bezoekers op uw website terecht komen. Het is belangrijk dat de website niet alleen op deze apparaten goed functioneert, maar ook goed leesbaar is en snel weergeven wordt.

Van begin tot eindproduct

Samen met u gaan wij aan de slag om uw website van scratch af aan op te bouwen. Alle design en ontwikkelwerkzaamheden doen wij in huis. Hierdoor kunnen wij snel schakelen, en hoeft u geen weken te wachten totdat er wijzigingen aan uw website doorgevoerd kunnen worden. Zelfs het achterliggende content management systeem hebben wij in huis gebouwd. Hierdoor kunnen wij snel maatwerk oplossingen doorvoeren en u van het beste advies voorzien. Dit is niet alleen prettig voor u, maar het scheelt u ook een hoop geld.

Onze werkwijze

Ontwerpen

Onze ontwerper gaat samen met u aan de slag om een design te maken. Dit ontwerp wordt in Adobe Photoshop of Illustrator gemaakt zodat wijzigingen eenvoudig doorgevoerd kunnen worden. Ook van de onderliggende pagina's (bijvoorbeeld een contact, portfolio of over ons pagina) wordt een ontwerp gemaakt zodat alles voldoet aan uw wens.

Ontwikkelen

Als het design helemaal akkoord is gaat onze frontend developer aan de slag om de website op een test locatie op te zetten. Ons content management systeem wordt geïnstalleerd en ingericht. Het design wordt omgezet naar uw website. Onze developer programmeert tegelijk alle benodigde maatwerk code.

Testen

Zodra de website presenteerbaar is, dan geven wij u toegang om de testversie te bekijken. Samen met u doorlopen wij de website en geven u ruim de tijd om zelf rustig door uw website heen te lopen. Alle punten die naar voren komen worden gebundeld en doorgevoerd.

Live zetten

Zodra alle wijzigingen en fouten opgelost zijn, dan zullen wij de website live zetten. Na het live zetten testen wij de website nogmaals uitvoerig en controleren of alle randproducten zoals Google Analytics goed ingericht zijn en naar behoren werken.

Onderhoud

Zodra uw webite live staat wil dit niet zeggen dat het werk klaar is. Een website heeft onderhoud nodig. Continu wordt de software verbeterd waardoor ook uw website bijgewerkt moet worden. Tevens voeren wij continu verbeteringen door aan ons content management systeem. Het is altijd ten zeerste aan te raden om mee te gaan met deze updates. Uiteindelijk is de keuze uiteraard helemaal aan u. Samen met u maken wij een beslissing in wat voor u de beste optie is. In de meeste gevallen wordt ervoor gekozen om een aantal uur per maand te besteden aan het doorvoeren van updates en een stukje zoekmachine optimalisatie.

Bekijk websites die wij al gemaakt hebben

Een professionele website dat volledig van de grond af aan naar uw eigen wens is opgebouwd.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Vandaar dat wij van het begin tot het eind volledig met u samen aan uw website werken. Van het design tot het opbouwen tot het testen en opleveren. Alle stappen doorlopen wij zorgvuldig met u.